tacx - Neo Bike

Hometrainer
(Prices: 1)
Tacx Neo Bike Smart | Hometrainer
pulsure.dk
2,378 GBP
Tacx Neo Bike Smart | Hometrainer
Smart bike ANT+ Bluetooth

Tacx Neo Bike Smart er kommet for at revolutionere indendørscykling for altid. Har man først prøvet en Tacx Neo Bike, har man aldrig lyst til at gå tilbage til en klassisk hometrainer igen.

Neo Bike er den ultimative erstatning for en smart hometrainer. Man har kombineret det bedste fra Tacx Neo 2T hometraineren og cyklen, og tilføjet helt nye fede features, som til sammen giver den bedst tænkelige oplevelse af indendørs cykling.

Tacx Neo Bike er spækket med fede innovative features som virtuel gearskifte, der føles som i virkeligheden, indbygget 4,5" display, 2 stk. indbyggede ventilatorer og nedkørselssimulator.

Med Tacx Neo Bike Smart Trainer får du:

 • Virtuelt programérbart gearskifte
 • Realistisk følelse af gearskifte
 • Næsten lydløs!
 • Stor mulighed for personlig tilpasning af cyklen og tre forskellige pedalarmslængder
 • Indbyggede ventilatorer og display på styret
 • Simulerer modstand på op til 2200 watt og stigninger på op til 25%
 • Måling af watt og kadence med præcision på +/- 1%
 • Road Feel - realistisk simulering af forskellige underlag som brosten og grusvej
 • Indbygget motor giver ultra-realistisk fornemmelse ved sprint, accelerationer og nedkørsler
 • Wattmåler med Cycling Dynamics og højre/venstre balance
 • ANT+ og Bluetooth kompatibel med eksempelvis Zwift eller Tacx Premium Software

Med Tacx Neo Bike bliver indendørs træning en helt ny oplevelse. Den solide cykel på 50 kg. kan indstilles præcist ligesom din landevejscykel. Selv pedalarmslængden er der tænkt over, hvor man kan vælge mellem 170, 172,5 og 175 mm. Også Q-faktoren (afstanden mellem de to pedaler) er magen til på en racercykel.
Cyklen er monteret med et flot 4,5" display, som viser info om gear, stigning, watt, fart osv. Der sidder to USB inputs, så man kan oplade sin telefon eller tablet, mens man træner. Foran styret er der ligeledes monteret to ventilatorer, som afkøler kroppen. De kan indstilles til at reagere på fart, puls, watt eller bare manuel indstilling.

Virtuelt gearskifte
Det virtuelle gear på Neo Bike er én af de fedeste og mest innovative features. Man kan programmere en helt valgfri gear ratio med op til 3 klinger foran og op til 12-speed kassette bag på. På den måde kan man køre med præcist den samme gearing på Neo Bike, som man gør på sin landevejscykel.
Ikke nok med at man kan programmere Neo Bike til at køre med de samme gear, som man gør på landevejen; det føles også ligesom en rigtig racercykel, når man skifter gear. Når man klikker på skiftegrebet, mærker man den lille vibration i pedalerne, som bliver skabt, fordi Neo Bike fjerner modstanden i en brøkdel af et sekund, ligesom når man skifter på en landevejscykel. Det er en feature, som bare gør, at Neo Bike føles helt utroligt realistisk at køre på.

Så godt som lydløs
Takket være den avanceret teknologi med modstand som bliver skabt af 32 elektronisk styrede magneter, er der ikke behov for et tungt svinghjul, som skal bevæge sig. Resultatet er en af de suverænt mest støjsvage smart trainers på markedet, som du roligt kan bruge uden at vække hele huset.

Mest realistiske indendørs cykeloplevelse nogensinde!
Modsat stort set alle andre hometrainere på markedet, hvor modstanden bliver skabt i et stort svinghjul, bliver modstanden i Tacx Neo Bike skabt i 32 elektronisk styrede magneter, som justerer den præcise modstand 1000 gange i sekundet! Netop derfor behøver man aldrig kalibrere den, og af samme grund kan den måle watt meget præcist med kun +/- 1% afvigelse.
Det er netop de samme magneter, som skaberRoad Feel funktionen. Med Road Feel er det muligt at simulere forskellige underlag så som grusvej eller brosten. Man vil mærke rystelserne i pedalerne som forplanter sig i benene.

Den indbyggede motor lader dig oplevenedkørsler lige så realistisk som udendørs. Når man rammer en nedkørsel i eksempelvis Zwift, vil motoren tage over og køre i den realistiske hastighed ned ad i stedet for at miste fart, hvis man stopper med at træde.

En indbyggetdynamisk inertia kompenserer for vægt, hastighed og stigningsprocenter for at give den mest realistiske oplevelse.

Præcise målinger af watt og cykeldynamik
Takket være de meget præcise magneter, som skaber modstanden i Neo Bike, kan den måle både watt og kadence med en præcision på +/- 1%, hvilket er lige så godt, som de dyreste wattmålere på markedet. Udover at måle watt og kadence, kan Neo Bike smart trainer også måle cykeldynamik, som nogle måske kender det fra Garmins wattpedaler. Med cykeldynamikken får man højre/venstre balance og en masse info omkring trådets effektivitet. Man kan faktisk tilslutte Neo Bike til en kompatibel Garmin Edge cykelcomputer og få vist Cycling Dynamics data på cykelcomputeren.

Prøv Tacx Neo Bike i vores E-Cycling Lab
I Pulsure.dks E-Cycling Lab er der mulighed for at prøve Tacx Neo Bike på egen krop. Neo Bike er udstillet i vores testcenter, hvor den er sat op med Zwift og monteret med almindelige flade pedaler eller Look Keo pedaler. Har man andre preferencer for pedaler, skal man blot medbringe sine egne.
Pulsure.dks E-Cycling Lab har åbent i butikkens normale åbningstid, mandag til fredag kl. 9:00-16:00 og torsdag kl. 10:00-18:00.

Product
sales shop
Country - City
Price
Tacx Neo Bike Smart | Hometrainer
Tacx Neo Bike Smart
pulsure.dk
2,378 GBP
Brand
tacx
For kids
No

Your globale bike search engine

Seek among 100+ bike dealers and bike webshops Velomio guides and compares cycles and bike accessories for you.

Velomio.com collects all products and prices from the biggest webshops in the world, and we serve them to you in a nice design.
This means you can easily navigate between hundreds of webshops and find the products you need.

You are welcome to contact Velomio.com

Email: info@velomio.com / Phone: +45 51 55 89 66

Copyright © 2020 - velomio.com