aftershokz - Aeropex

Headsets
(Prices: 1)
Aftershokz Aeropex | Headsets
pulsure.dk
142 GBP
Aftershokz Aeropex | Headsets

Aftershokz Aeropex er efterfølgeren til de meget populære og prisvindende Aftershokz Titanium og Aftershokz Air. "Bone conduction" princippet er stadig det samme, men teknikken, funktionerne og lydkvaliteten er blevet væsentligt forbedret. Sammenlignet med Aftershokz Air har Aftershokz Aeropex fået en væsentligt bedre bas med færre vibrationer, 50% mindre "lyd-udslip", bedre batterilevetid, bedre lydkvalitet og så er de blevet 30% mindre og 13% lettere.

Med Aftershokz Aeropex får du:

  • Unik bone conduction teknologi - spiller musik direkte ind i kindbensknoglen
  • Bluetooth 5.0 forbindelse
  • Vand- og svedafvisende - IP67 klassifikation
  • Indbygget mikrofon til opkald
  • Batterilevetid: 8 timer med musik og/eller opkald
  • Vægt: 26 gram

Bone Conduction - musik direkte ind i kraniet
Det helt særlige ved Aftershokz Aeropex er den revolutionerende og prisvindende bone conduction teknologi, som gør Aftershokz til det perfekte trådløse bluetooth headset til sport som løb og cykling. Musikken bliver afspillet i form af vibrationer ind igennem kindbenene foran øret, så man tydeligt og krystalklart kan høre musikken inde i hovedet samtidig med, at man kan høre lyde fra omverdenen og trafikken.

Oplevelsen af musik som spiller klokkeklart inde i hovedet, samtidig med man kan høre hvad der sker rundt omkring, kan bedst sammenlignes med at stå i et rum, hvor der spilles musik fra et SurroundSound anlæg, samtidig med man sagtens kan føre en samtale med personer omkring dig.

Den indbyggede mikrofon fungerer på samme måde, idet den optager lyden direkte fra vibrationerne i kindbensknoglen. Det giver en meget ren og uforstyret lyd, selv når man bevæger sig i fuld fart.

Vi har selv testet Aftershokz i mange forskellige forhold og vejr. Selv i hård modvind går lyden rent ind og afspilles upåklageligt inde i hovedet. Det er en meget speciel oplevelse og kan testes ved at holde sig for ørene, mens man har headsetet på. Ved alle andre headsets ville man naturligvis ikke kunne høre så meget, men hvis man stikker fingrene i ørene med Aftershokz, bliver lyden faktisk forstærket!

Aftershokz øger sikkerheden i trafikken
Aftershokz Aeropex er som skabt til løb og cykling, hvor man færdes ude i trafikken.
Aftershokz sidder overraskende godt fast på hovedet ved hjælp af den fleksible Titanium bøjle. En indledende bekymring kunne være at den ville genere i forbindelse med cykelhjelm og briller, men det er faktisk slet ikke tilfældet! I vores test har den ikke været til gene på nogen måde - man mærker faktisk ikke, at den er der.

Man kan med let skrue op og ned for volumen, sætte på pausen, besvare opkald eller skifte sang med et klik på siden af øret.

Product
sales shop
Country - City
Price
Aftershokz Aeropex | Headsets
Aftershokz Aeropex
pulsure.dk
142 GBP
Brand
aftershokz
For kids
No
Component type
Headsets

Your globale bike search engine

Seek amoung 100+ bike dealers and bike webshops Velomio guides and compares cycles and bike accessories for you.

Velomio.com collects all products and prices from the biggest webshops in the world, and we serve them to you in a nice design.
This means you can easily navigate between hundreds of webshops and find the products you need.

You are welcome to contact Velomio.com

info@velomio.com +45 51 55 89 66

Copyright © 2020 - velomio.com