garmin - Fenix 5S Plus Sapphire

Sports watches
(Prices: 9 - Save 32%)
Garmin Fenix 5S Plus Sapphire Rose Gold | Sports watches
pulsure.dk
444 GBP
Garmin Fenix 5S Plus Sapphire Rose Gold | Sports watches
Garmin Fenix 5S Plus Sapphire Rose Gold | Sports watches
Garmin Fenix 5S Plus Sapphire Rose Gold | Sports watches
Garmin Fenix 5S Plus Sapphire Rose Gold | Sports watches
Garmin Fenix 5S Plus Sapphire Rose Gold | Sports watches
Garmin Fenix 5S Plus Sapphire Rose Gold | Sports watches
Garmin Fenix 5S Plus Sapphire Rose Gold | Sports watches
Garmin Fenix 5S Plus Sapphire Rose Gold | Sports watches
Garmin Fenix 5S Plus Sapphire Rose Gold | Sports watches
Heart Rate Monitor Bluetooth GPS

Garmin Fenix 5S Plus Sapphire Rose Gold afløser Fenix 5S Sapphire Rose Gold og selvom der ikke er de helt store forskelle på Garmin Fenix 5S Plus Sapphire og Garmin Fenix 5S Sapphire, så har Garmin alligevel fundet en række lækre funktioner frem der gør Fenix 5S Plus Sapphire serien til et af de bedste og mest innovative uret på markedet.

Fenix 5S Plus Sapphire Rose Gold
Fenix 5S Plus Sapphire er uret i Fenix 5 Plus-serien som har de største designmæssige ændringer. Specielt toppen af uret (Bezellen) ser meget anderledes ud, og har et væsentlig "skarpere" design - en ændring som bestemt klæder uret. Fenix 5S er forsat 42mm i diameter og vejer 69 gram og findes i 5 forskellige farver/udgaver. Alle udgaver er teknisk identiske, men farven på urkasse og rem er forskellige, ligesom 3 af udgaverne har Sapphire glas (ridsefrit glas). Størrelsen og farverne i udvalget, betyder at uret nok primært er målrettet lidt smallere håndled hos primært piger/damer.

De nye features i Fenix 5S Plus serien er:

  • Musikafspiller med Spotify og MP3 filer
  • Redesignet bezel og urskive
  • Større display med bedre opløsning (240x240 pixels mod tidligere 218x218)
  • Europæisk topografisk kort i ALLE udgaver af Fenix 5S Plus
  • Garmin Pay (Trådløs betaling)
  • Galileo satellit modtagelse
  • Heatmaps ruteplanlægning
  • Rute roulette funktion
  • Forbedret navigationsvisning

Generelt
Fenix 5S Plus Sapphire Rose Gold er et lækkert multisportsur til løb, multisport, triathlon og fritid med indbygget optisk pulsmåler og skridtæller. Uret afløser Garmin Fenix 5S, og uret har sportsprofiler til næsten alt så som løb, cykling, roning, paddleboard, spinning, løb på løbebånd, golf, surfing svømning (åbent vand og pool), triathlon, vandring, skiløb og mange mange flere, og uret er sammen med det flotte design derfor velegnet til både hverdag, outdoor og alt slags sport.

Fenix 5S Plus Sapphire er størrelsesmæssigt det mindste ur i Fenix 5 Plus-serien og uret måler 42 mm. i diameter, hvilket er 5 mm. mindre end Fenix 5 og 9 mm. mindre end Fenix 5X.

Fenix 5S Plus Sapphire fås i tre farver: Sapphire Black og Sapphire White, som kanSES HER , samt Sapphire White/Rose Gold (denne). Derudover fås 5S Plus også i 2 versioner uden sapphire glas: Sort og Hvid med lyseblå rem; de kan sesHER .

Batteritiden på Fenix 5S+ er op til 7 dage som alm. ur, op til 25 timer med GPS aktiveret. Batteritiden er meget afhængig af hvor ofte man ønsker GPS positionen opdateret, ligesom brug af baggrundslys, bluetooth, musik, vibratoralarm, smartnotifikationer osv. er afgørende for hvor længe uret holder strøm. Modtager man fx 25 opkald og 50 smsér hver dag, ja så vil batteritiden være kortere end hvis man modtager 2 opkald og 5 SMSér.

Displayet i Fenix 5S Plus Sapphire er blevet forbedret ift. Feinx 5S, så den nu har samme skarpe display som Fenix 5 og 5X Plus. Fenix 5S Plus displayet er gået op til 1,2" modtidligere 1,1" og 240x240 pixel mod tidligere 218x218. Der er også kommet flere farver i displayet, så den nu er oppe på 64 farver, hvilket sikrer et knivskarpt og flot billede under alle forhold.

Den optiske pulsmåler i håndleddet er uændret, ligesom Fenix 5S Plus Sapphire også har gyroskop, barometrisk højdemåler, stravasegmenter til løb og cykling.

Fenix 5S Plus Sapphire er ideelt som hverdagsur til kvinder eller personer, som ønsker et lidt mindre ur end de større Fenix 5 og 5X ure. Den kompakte størrelse, det lækre design og en vægt på blot 69 gram, gør uret til et super flot hverdagsur, uden det føles for voldsomt på håndledet.

Resten af vores beskrivelse af Fenix 5S Plus vil fokusere på de nye funktioner i Fenix 5S Plus. Læs derfor gerne beskrivelsen af Garmin Fenix 5SHER - Fenix 5S Plus indeholder også alt hvad der er indeholdti Fenix 5S.

Redesignet bezel og urskive
Fenix 5S Plus Sapphire er det ur i 5 Plus-serien, som har gennemgået den største designmæssige forandring. Bezellen rundt om uret er blevet slankere og mere elegant, samtidig med displayet går længere ud til kanten af uret. Det giver et mere stilrent udseende og et flottere display.

Europæisk topografisk kort i ALLE udgaver af Fenix 5 Plus
Alle urene i Fenix 5S Plus-serien er udstyret med et topografisk europakort. Det er samme kort som var i Fenix 5x, men denne kortfunktion er nu ikke længere forbeholdt 5x urene, men både Fenix 5s Plus, Fenix 5 Plus og Fenix 5x plus.

Kortet gør det muligt at navigere direkte på uret med ruter lavet på, ligesom Fenix 5S Plus har arvet mange af vejvisningsfunktionerne fra de populære Edge cykelcomputere. Der er således mulighed for at få foreslået 3 forskellige ruter baseret på en ønsket distance til både løb og cykling, og man kan samtidig vælge hvilken kompasretning som ruten skal gå i (nord, syd, øst, vest). Det er desuden muligt at navigere efter bestemte adresser, positioner, gemte ruter eller downloadede ruter. Samtidig er navigationsvisningen forbedret ift. den som var i Fenix 5X.

Topo Danmark PRO V4 kort som tilkøb

Selvom Garmin kalder det indbyggede kort for et topografisk kort, så anbefaler vi at tilkøbe Pulsure.dk's opgradering til Topo Danmark V4 kortet, som har yderligere detaljerede informationer om bygninger, højdekurver og flere mindre stier og grusveje.

Det topografiske kort er optimeret til brug i Garmin´s enheder, hvor det specielt for MTB brugere, trailløbere og vandrere, vil give helt nye muligheder - mange små spændende skovstier er med på kortet, og det betyder at outdoor-folket får helt nye muligheder for planlægning af ruter - Ligeledes kan man se højdekurver på kortet, således du altid præcist kan se hvor du befinder dig.
Kort opgraderingen koster DKK 400,- og kan vælges som tilkøb til uret. Bemærk venligst at Topo Danmark V4 kortet ikke kan opdateres. Du kan se forskellen på standardkortet i uret og det Topo Danmark Pro V4 kort, der kan tilkøbes (standardkort til venstre og Topo Pro kort til højre):

Garmin Pay (Trådløs betaling)
Alle ure i Fenix 5S Plus serien er udstyret med Garmins innovative kontaktløse betaling. Man kan indlæse sine betalingskort direkte på uret, og herefter betale i butikker ved blot at holde uret hen til betalingsterminalen. På den måde kan man nemt og hurtigt handle, selv hvis man ikke har sin pung og dankort med, eksempelvis på vej hjem fra løbeturen. Garmin udvider løbende antallet af danske banker der under støtter funktionen og man kan viaDETTE LINK , se hvilke banker og korttyper der er understøttet.

Galileo satellit modtagelse
Vi har det klassiske GPS system udviklet af det amerikanske militær, vi har det russiske GLONASS system (og kineserne har deres eget Compass system) og indenfor få år er det Europæiske positionssytem Galileo også i fuld drift.

Galileo systemet er udviklet i EU med hjælp fra ESA (European Space Agency) og koster 5 millarder EURO og udvikle. Galileo består af 30 satelitter der ligesom det amerikanske GPS system er placeret over hovederne på os i rummet. Det amerikanske GPS system er ved at være temmelig gammelt (de første satelitter blev sat i omløb i 1978), og qua den teknologiske udvikling giver det i 2018 nogen helt nye muligheder for præcisson og hastighed. Hvor det "gamle" GPS system har en fejlmargin ned på 5 meter, så arbejder Gallileo med en præcision på ned til 1 meter for for civilt brug, og ned til 1 cm til militært brug.

Pt. (Juni 2018) er der opsendt 14 operationelle satelitter og man forventer at systemet er fuldt operativt med alle 30 satelitter i løbet af 2020. Det giver derfor god mening at Garmin allerede nu begynder at implementere systemet i deres fremtidige produkter som fx Garmin Fenix 5S Plus.

Indbygget musikafspiller
Garmin Fenix 5S Plus har indbygget hukommelse til lagring af ca. 1000 forskellige musiknumre.

Man kan indlæse musik til Fenix 5S Plus på to forskellige måder. Alle Fenix 5 Plus urene er kompatible med Spotify, så man kan indlæse sine playlister direkte på uret. Det kræver blot, at man har Spotify Premium, hvorefter man kan downloade alle sine offline playlister ind på uret. Det samme kan gøres med streaming tjenesten Deezer.
Hvis man på sin PC (eller Mac) har MP3 filer til at ligge, kan disse uploades direkte til uret. Man kan også benytte Garmin Express, hvor man kan vælge sine playlister, hele album, kategorier eller bare udvalgte sange til overførsel til uret.

Uret er kompatibelt med alle slags bluetooth headset og højtalere. Når man trykker på lap knappen, eller når uret laver en automatisk lap/omgang, får man en stemme i øret, som fortæller om intervallets tempo, hastighed osv.

Private notifikation indstillinger
Alle ure i Fenix 5 Plus serien har fået udvidet funktionaliteten ift. notifikationsindstillingerne. På den gamle Fenix 5 serie poppede der uden varsel beskeder op direkte på uret, når telefonen havde modtaget dem.
Det kunne give nogen uheldige situationer, hvor andre i nærheden kunne aflæse beskeden - også beskeder som man ikke ønskede skulle aflæses af andre end en selv.
På Fenix 5 Plus, kan man indstille urets notifikationsindstillinger til "privat", således at man får besked på uret om at der er kommet en besked, men for at læse den er man nødt til at trykke på en knap, og dermed sikre at der ikke er andre der kan aflæse beskeden.
Man kan selv vælge om man ønsker at benytte de nye private indstillinger, eller beskeden blot skal komme frem på displayet uden at skulle aktivere en knap på uret for at aflæse dem.

(© Pulsure.dk 2018)

Product
sales shop
Country - City
Price
Garmin Fenix 5S Plus Sapphire Rose Gold | Sports watches
Garmin Fenix 5S Plus Sapphire Rose Gold
pulsure.dk
444 GBP
Garmin Fenix 5S Plus Sapphire Rose Gold | Sports watches
Garmin Fenix 5S Plus Sapphire
pulsure.dk
552 GBP
Garmin Fenix 5S Plus Sapphire Rose Gold | Sports watches
Garmin Fenix 5S Plus Sapphire - AU
wiggle.co.uk
641 GBP
Garmin Fenix 5S Plus Sapphire Rose Gold | Sports watches
Garmin Fenix 5S Plus Sapphire - AU
wiggle.dk
641 GBP
Garmin Fenix 5S Plus Sapphire Rose Gold | Sports watches
Garmin Fenix 5S Plus Sapphire Performer Bundle
wiggle.co.uk
653 GBP
Garmin Fenix 5S Plus Sapphire Rose Gold | Sports watches
Garmin Fenix 5S Plus Sapphire Performer Bundle
wiggle.dk
653 GBP
Garmin Fenix 5S Plus Sapphire Rose Gold | Sports watches
Garmin Fenix 5S Plus Sapphire White med Grå Ruskindsrem
pulsure.dk
660 GBP
Garmin Fenix 5S Plus Sapphire Rose Gold | Sports watches
Garmin fenix 5S Plus Sapphire
bike24.com
705 GBP
Garmin Fenix 5S Plus Sapphire Rose Gold | Sports watches
Garmin Fenix 5S Plus Sapphire Performer Bundle 2018 - Black, Black
chainreactioncycles.com
751 GBP
Model year: 2018
Brand
garmin
For kids
No
Model year
2018
Bluetooth
Yes
GPS
Yes
Heart Rate Monitor
Yes
Component type
Sports watches

Your globale bike search engine

Seek among 100+ bike dealers and bike webshops Velomio guides and compares cycles and bike accessories for you.

Velomio.com collects all products and prices from the biggest webshops in the world, and we serve them to you in a nice design.
This means you can easily navigate between hundreds of webshops and find the products you need.

You are welcome to contact Velomio.com

Email: info@velomio.com / Phone: +45 51 55 89 66

Copyright © 2020 - velomio.com