sram - Grease butter 20 fedt

grease_component
(Prices: 1)
SRAM Grease butter 20 mL - Allround fedt | grease_component
heino-cykler.dk
12 GBP
SRAM Grease butter 20 mL - Allround fedt | grease_component
Allround fedt med endnu mindre friktion end normalt. Med SRAM Grease butter 20 mL kommer din cykel til at køre endnu mere glidende, idet fedtet mindsker friktion. Fedtet kan bruges til mange formål, fx forgaflen, og sikrer at den arbejder optimalt og sikkert, uden at slide for meget på cyklen og dens elementer. SRAM Grease butter 20 mL kommer i en smart sprøjte, så fedtet er nemt at påføre uden at der kommer fedt på andre steder end det påtænkte. Så hvis du vil have din cykel til at arbejde optimalt med mindst mulig friktion, så er SRAM Grease butter 20 mL et godt valg til at smøre de fleste dele på cyklen. På denne måde kan du nemt og uden for meget grisseri vedligeholde din MTB, cross- eller racercykel. SRAM Grease butter 20 mL
Product
Sales shop
Country - City
Price
SRAM Grease butter 20 mL - Allround fedt | grease_component
SRAM Grease butter 20 mL - Allround fedt
heino-cykler.dk
DK flag
12 GBP
Address
Fuglsigvej 58
9800-Hjørring
Contact
Phone: 96239798
Email: butik@vendelbocykler.dk
Description

En kvalitetsorienteret cykelhandler. Som Hjørrings største cykelhandler er vi hos Vendelbo Cykler vant til at betjene mange forskellige kunder. Derfor har vi også mange forskellige cykler, så der er noget for enhver smag.

Vi vælger udelukkende mærker af høj kvalitet. Vi sælger kun cykler, vi selv ville gå ud og købe - det er din garanti for en cykel, der holder i lang tid.

Mere end bare en cykelhandler
Det er ikke for ingenting, vi er Hjørrings største cykelhandler. Vi har et bredt udvalg af hverdagscykler, men har samtidig specialiseret os på mountainbikes samt racercykler. Vi fører bl.a. Scott og Cannondale, der er førende producenter inden for både mountainbikes og racercykler.

Vi gør en dyd ud af at rådgive vores kunder, og vores erfarne personale kan med garanti hjælpe dig til at finde lige præcis den cykel, der bedst passer dit behov.

Din næste cykel
Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig i vores butik i Hjørring. Vores kunder kommer fra hele Nordjylland, Aalborg og Frederikshavn.

Du er mere end velkommen til at kigge forbi til en snak om din næste cykel.
Brand icon
Brand
For kids icon
For kids
No
Component type icon
Component type

Your globale bike search engine

Seek among 100+ bike dealers and bike webshops Velomio guides and compares cycles and bike accessories for you.

Velomio.com collects all products and prices from the biggest webshops in the world, and we serve them to you in a nice design.
This means you can easily navigate between hundreds of webshops and find the products you need.

You are welcome to contact Velomio.com

Email: info@velomio.com / Phone: +45 51 55 89 66

Copyright © 2020 - velomio.com