abus - Pedelec

Bike helmet
(Prices: 6 - Save 6%)
arrow left
Abus Pedelec | Bike helmet
arrow right
ecykelhjelm.dk
97 GBP
Abus Pedelec | Bike helmet
Abus Pedelec | Bike helmet
Abus Pedelec | Bike helmet
Abus Pedelec | Bike helmet
Abus Pedelec | Bike helmet
Abus Pedelec | Bike helmet
Abus Pedelec 1.1 Steel Blue er en smart cykelhjelm med city look og med integreret regnovertræk. Du finder Regnovertrækket indbygget i hjelmens nakke. En let hjelm med en virkelig behagelig pasform og et...(Læs videre) Abus Pedelec 1.1 Steel Blue er en smart cykelhjelm med city look og med integreret regnovertræk. Du finder Regnovertrækket indbygget i hjelmens nakke. En let hjelm med en virkelig behagelig pasform og et "slankt" look. Hjelmen virker hverken tung eller klodset at have på. Den populære In-mold konstruktion giver øget sikkerhed til hovedet ved fald eller styrt. Hjelmen har med sine 21 luftkanaler optimeret luftindtag. Det indbyggede fluenet forhindrer at insekter og kryb kommer ind i hjelmen. Det er super let at tage hjelmen af og på da denne model fås med magnetisk lukning. Med Indbygget LED-baglygte placeret højt oppe i nakke øges synligheden i trafikken. En CE godkendt hjelm der opfylder alle de sikkerhedskrav der i dag kræves til en god cykelhjelm. Desuden opfylder hjelmen de krav der stilles når den skal bruges til kørsel på speed pedelecs/elcykler (NTA 8776).
Product
Sales shop
Country - City
Price
Abus Pedelec | Bike helmet
+2
Abus Pedelec cykelhjelm - Concrete Grey 56-62 cm.
designcykler.dk
DK flag
103 GBP
M (55-58 cm) Road
Abus Pedelec | Bike helmet
+1
Abus Pedelec
ecykelhjelm.dk
DK flag
104 GBP
Address
Fuglsigvej 58
9800-Hjørring
Contact
Phone: 96239798
Email: butik@vendelbocykler.dk
Description

En kvalitetsorienteret cykelhandler. Som Hjørrings største cykelhandler er vi hos Vendelbo Cykler vant til at betjene mange forskellige kunder. Derfor har vi også mange forskellige cykler, så der er noget for enhver smag.

Vi vælger udelukkende mærker af høj kvalitet. Vi sælger kun cykler, vi selv ville gå ud og købe - det er din garanti for en cykel, der holder i lang tid.

Mere end bare en cykelhandler
Det er ikke for ingenting, vi er Hjørrings største cykelhandler. Vi har et bredt udvalg af hverdagscykler, men har samtidig specialiseret os på mountainbikes samt racercykler. Vi fører bl.a. Scott og Cannondale, der er førende producenter inden for både mountainbikes og racercykler.

Vi gør en dyd ud af at rådgive vores kunder, og vores erfarne personale kan med garanti hjælpe dig til at finde lige præcis den cykel, der bedst passer dit behov.

Din næste cykel
Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig i vores butik i Hjørring. Vores kunder kommer fra hele Nordjylland, Aalborg og Frederikshavn.

Du er mere end velkommen til at kigge forbi til en snak om din næste cykel.
Brand icon
Brand
For kids icon
For kids
No
Clothes type icon
Clothes type

Your globale bike search engine

Seek among 100+ bike dealers and bike webshops Velomio guides and compares cycles and bike accessories for you.

Velomio.com collects all products and prices from the biggest webshops in the world, and we serve them to you in a nice design.
This means you can easily navigate between hundreds of webshops and find the products you need.

You are welcome to contact Velomio.com

Email: info@velomio.com / Phone: +45 51 55 89 66

Copyright © 2020 - velomio.com