abus - In-Vizz Ascent

Bike helmet
(Prices: 1)
abus In-Vizz Ascent blue comb cykelhjelm | Bike helmet
bikesport.dk
145 GBP
abus In-Vizz Ascent blue comb cykelhjelm | Bike helmet
Redesignet udgave af high-end hjelmen med de innovative løsninger. Integreret visir og højdejusterbart nakkespænde. Lav vægt, god polstring og fremragende ventilation. 25 luftkanaler. -Optimeret luftindtag og ventilation giver bedre afkøling. -Opfylder sikkerhedskravene til cykelhjelme (CE-norm 1078) -Fluenet indbygget. Undgå at få fluer og bier ind i hjelmen! -Super bløde og behagelige stropper som er nemme at vedligeholde. -Hagespænde med enkel betjening. Incl. pude på undersiden så 'den ikke niver' -Testet og godkendt hos TÜV, et af de største testinstitutter i Europa -In-mold - giver den flotteste finish, og den bedste beskyttelse.
Product
Sales shop
Country - City
Price
abus In-Vizz Ascent blue comb cykelhjelm | Bike helmet
abus In-Vizz Ascent blue comb cykelhjelm
bikesport.dk
DK flag
145 GBP
Address
Fuglsigvej 58
9800-Hjørring
Contact
Phone: 96239798
Email: butik@vendelbocykler.dk
Description

En kvalitetsorienteret cykelhandler. Som Hjørrings største cykelhandler er vi hos Vendelbo Cykler vant til at betjene mange forskellige kunder. Derfor har vi også mange forskellige cykler, så der er noget for enhver smag.

Vi vælger udelukkende mærker af høj kvalitet. Vi sælger kun cykler, vi selv ville gå ud og købe - det er din garanti for en cykel, der holder i lang tid.

Mere end bare en cykelhandler
Det er ikke for ingenting, vi er Hjørrings største cykelhandler. Vi har et bredt udvalg af hverdagscykler, men har samtidig specialiseret os på mountainbikes samt racercykler. Vi fører bl.a. Scott og Cannondale, der er førende producenter inden for både mountainbikes og racercykler.

Vi gør en dyd ud af at rådgive vores kunder, og vores erfarne personale kan med garanti hjælpe dig til at finde lige præcis den cykel, der bedst passer dit behov.

Din næste cykel
Vores dygtige medarbejdere står klar til at hjælpe dig i vores butik i Hjørring. Vores kunder kommer fra hele Nordjylland, Aalborg og Frederikshavn.

Du er mere end velkommen til at kigge forbi til en snak om din næste cykel.
Brand icon
Brand
For kids icon
For kids
No
Clothes type icon
Clothes type

Your globale bike search engine

Seek among 100+ bike dealers and bike webshops Velomio guides and compares cycles and bike accessories for you.

Velomio.com collects all products and prices from the biggest webshops in the world, and we serve them to you in a nice design.
This means you can easily navigate between hundreds of webshops and find the products you need.

You are welcome to contact Velomio.com

Email: info@velomio.com / Phone: +45 51 55 89 66

Copyright © 2020 - velomio.com